Med ett gediget utbud av allt inom portar finns vi på MR Portservice AB till hands för företag, BRF:er och butiker i hela Värmland.

I vårt företagssortiment finns garageportar, industriportar, takskjutsportar, vikportar, snabbrullportar, brandportar, slagportar och rullportar. Vi erbjuder också dörrar av flera slag, så som lägenhetsdörrar, ståldörrar,  branddörrar, och skottsäkra dörrar.

Våra företagskunder är allt från små enmansbolag till bostadsrättsföreningar och stora industriföretag. Vi jobbar också med kommunala bostadsbolag och har bland annat ramavtal med KBAB i Karlstad.

Vi på MR Portservice AB värnar om långsiktiga starka relationer och är därför en uppskattad leverantör för företag och BRF:er. Förutom våra port- och dörrlösningar säljer och installerar vi även postboxar, lastbryggor, vädertätningar och rullgaller.

Våra portar och dörrar för industribolag är mycket slitstarka och tåliga. Vi har bland annat kvalitetssäkra ståldörrar.

Som kund hos oss har du tillgång till välkända varumärken så som Jari, Reco Port, Nordic dorr ab och Geze. Du har också hela bredden från Teckentrup, då vi nu mer är Teckentrup-center.