Vi erbjuder ett förmånligt serviceavtal för era portar, som inkluderar att vi kommer ut till er minst två gånger per år för att se över era portar och åtgärda eventuellt slitage. Att ha denna typ av översyn är ett perfekt sätt för er att alltid hålla era portar fräscha och fullt fungerande.

Det känns alltid extra bra att kunna erbjuda den nära personliga servicen till våra kunder. Vi levererar och monterar portlösningar över hela Värmland och har många företagskunder i olika branscher. Vi på MR Portservice AB har stor erfarenhet av att jobba med butiker, BRF:er och industrier.

Oavsett vilken produkt du beställer från oss på MR Portservice AB, är vi alltid i närheten om något oväntat händer och du behöver skötsel eller service av din portlösning. För installationer hos privatpersoner är det sällan något som behöver service, där räcker det oftast att villaägaren själv smörjer porten någon gång per år. Skillnad är det såklart på stora företag där portlösningarna används desto mer och passeras många gånger varje dag. Där påfrestar dagligt slitage på ett helt annat sätt och det kan därför vara klokt att låta oss se över portarna och dörrarna ett par gånger per år.

Vi servar alla förekommande varumärken på marknaden. Så oavsett om ni köpt era port- och dörrlösningar hos oss eller inte, så kommer vi gärna ut till ert företag och felsöker samt ger kostnadsförslag på åtgärder.